Buitenpodium

Podiums worden zowel binnen als buiten gebruikt. Waar veel mensen zich echter niet van bewust zijn is dat je een binnenpodium niet zomaar buiten kunt gebruiken. Het is bij een buitenpodium namelijk van belang dat de podium decks, ook wel podiumplaten genoemd, voorzien zijn van een antislip laag. In ons assortiment kan je terecht voor diverse decks met anti-slip laag waardoor onze podium-elementen zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Professionele buitenpodia

De podiumonderdelen van Power Dynamics zijn veelal uitgevoerd in aluminium waardoor deze perfect buiten gebruikt kunnen worden. Hierdoor hebben we een groot aantal festivals, dorpsfeesten, sportevenementen en verenigingen mogen voorzien van een buitenpodium op maat.

Buitenpodium met overkapping

Omdat je het weer niet altijd onder controle hebt is het verstandig om te kiezen voor een podium met daarbij een truss constructie die gebruikt wordt als overkapping. Hierdoor zorg je dat er niemand nat wordt en dat de apparatuur, die veelal niet tegen water kan, geniet van de perfecte bescherming. Voor het samenstellen van een buitenpodium met of zonder dak kan je het best vrijblijvend contact opnemen met één van onze productspecialisten.

Aluminium podiumpoten voor buiten

Een podium moet uiteraard op hoogte komen te staan. Bij podium-kopen.nl vind je een groot assortiment aan poten. Doordat de poten van aluminium zijn zijn ze bestand tegen vocht en ook nog eens lichtgewicht. Moet je het podium na gebruik afbreken dan zit je niet met loodzware poten.

Officieel leverancier

Podium-kopen.nl is officieel leverancier van het wereldwijd bekende merk Power Dynamics. Power Dynamics is al jaren hét merk op het gebied van professionele audio oplossingen en podia. Over de hele wereld heeft het merk Power Dynamics tal van evenementen voorzien van de beste podia. Wij van podium-kopen.nl zijn daarom ontzettend trots dat wij door Power Dynamics geselecteerd zijn als officieel leverancier. Hierdoor kan je bij ons terecht voor de scherpste prijzen en de beste service.

Buitenpodium kopen?

Ben je op zoek naar een podium voor buiten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je graag bij het samenstellen van hét perfecte podium voor binnen en buiten. Samen lopen we al je vragen door en stellen we het podium volledig naar wens samen.

Offerte aanvragen

Direct leverbaar

De meeste producten kunnen wij direct uit voorraad leveren. Hierdoor is Podium-kopen.nl in staat om je bestelling binnen 2 werkdagen op een door jou gekozen locatie af te leveren. 

Betreft jouw aanvraag maatwerk? Dan dienen we dit te laten produceren en zal de levertijd voor productie met je besproken worden.

Ervaar het zelf

Betrouwbaar & veilig

Alle door podium-kopen.nl aangeboden onderdelen worden getest aan de hand van de hoogste normen waaronder de TÜV norm. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast kunnen we alle constructies tot in detail tekenen in de door ons speciaal ontworpen software. Hierdoor weten we zeker dat de door ons geleverde offertes voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsrichtlijnen.