vierkante truss

Vierkante truss is de meestgebruikte soort truss bij truss constructies van grote omvang. Je ziet vierkante truss vooral bij festivals, concerten en grote podia. De vele rigging mogelijkheden en de grote draagkracht van vierkante truss maken dit soort truss uitermate geschikt voor deze toepassingen. Offerte aanvragen

Resultaat 1–16 van de 74 resultaten wordt getoond


Breedte

Formaat

Hoogte

Product Hoogte trap

Kleur

Lengte truss

Type hoek

Truss ends

Type

Type poot

Type

Type

Product Type trussonderdeel

Verrijdbaar

Product Verstelbaar

Vorm


Waar wordt vierkante truss voor gebruikt

Vierkante truss wordt voornamelijk gebruikt voor het ophangen van allerlei zaken zoals onder andere lichteffecten, speakers, backdrops (doeken), etc. Omdat het, vooral bij grotere evenementen en producties, om enorm veel gewicht kan gaan wordt er bij dit soort grote en complexe truss systemen vierkante truss gebruikt. Vierkante truss heeft namelijk een enorm groot draagvermogen maar is wel licht van gewicht omdat het van aluminium is gemaakt. Naast het ophangen van zaken wordt vierkante truss ook gebruikt voor het bouwen van bijvoorbeeld podiumoverkappingen en grote beursstands. De vier hoofdbuizen zorgen ervoor dat je meer montagemogelijkheden hebt dan bij driehoek (3 hoofdbuizen) of ladder (2 hoofdbuizen) truss.  Podium-kopen.nl heeft een uitgebreid assortiment vierkante truss en werkt hoofdzakelijk met BeamZ truss. Het uitgebreide assortiment vierkante trussdelen van BeamZ maakt vrijwel elke denkbare samenstelling mogelijk. Hierdoor kan met behulp van BeamZ truss een truss systeem in vrijwel alle gevallen volledig naar eigen idee worden ingericht.

Zwarte vierkante truss

Alle trussdelen in het assortiment van podium-kopen.nl zijn gemaakt van aluminum. Normaliter wordt er geen kleur aangebracht waardoor de zilveren kleur van het aluminium bepalend is voor de kleur van het trussdeel. In sommige gevallen is het echter wenselijk dat de truss zwart is. Zo vind je in de meeste theaters zwarte truss zodat deze niet opvalt tegen het vaak zwarte plafond. Omdat veel lichteffecten ook zwart zijn is de keuze voor zwarte truss vanuit esthetisch aspect erg begrijpelijk. Naast de theaters vind je zwarte truss ook in bijvoorbeeld showrooms en horecagelegenheden. Om die reden heeft BeamZ ook zwarte truss in het assortiment opgenomen welke je bij podium-kopen.nl vindt. Technisch gezien is er geen verschil tussen zwarte truss en de reguliere vierkante (aluminiumkleurige) truss. Zo heb je ook met zwarte truss nog steeds alle voordelen die reguliere vierkante aluminiumkleurige truss biedt. 

TÜV gecertificeerd

Elk BeamZ trussdeel dat door podium-kopen.nl wordt verkocht beschikt over een TÜV certificaat. Dat wil zeggen dat de trussdelen van podium-kopen.nl voldoen aan alle wettelijke normen en eisen voor betrouwbaarheid en veiligheid. Daarnaast worden alle BeamZ trussdelen geproduceerd in Europa waardoor je met een gegarandeerd veilig en hoogwaardig product werkt.

Offerte op maat

Het samenstellen van een compleet truss systeem kan erg lastig zijn omdat er veel zaken zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Podium-kopen.nl heeft meer dan 10 jaar ervaring met het samenstellen van complete truss systemen. Wanneer je contact opneemt met ons word je geholpen door een productspecialist met kennis van zaken. Deze productspecialist neemt al je wensen met je door en denkt met je mee zodat er een truss constructie ontstaat die, binnen al het mogelijke, aan jouw wensen voldoet. Vanzelfsprekend ontvang je een vrijblijvende offerte (vaak binnen 24u al) zodat je een duidelijk overzicht hebt en je je keuze weloverwogen kunt maken. Indien er aanpassingen gedaan moeten worden dan ontvang je uiteraard een aangepaste offerte zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent en, misschien nog wel belangrijker, zodat je zeker weet dat je over een truss systeem beschikt wat aan al je wensen voldoet.