Alles over Podium-kopen.nl

Brian

Podium specialist

Ruben

Truss specialist

Cindy

Marketing

Maikel

Klantenservice

WIe zijn we?

Podium-kopen.nl is al meer dan 10 jaar dé specialist op het gebied van Podia en Truss. Met een team van specialisten werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten waarbij we ons onderscheiden door persoonlijk contact, scherpe prijzen en een snelle levertijd. Voor veel bedrijven en organisaties hebben we hierdoor prachtige podiums, trussconstructies en combinaties mogen leveren. 

Podium-kopen.nl is onderdeel van de webwinkel MaxiAxi.com. Podium-kopen.nl en MaxiAxi.com vallen beide onder de vlag van Tronios. Tronios is een internationaal opererende organisatie die vanuit Almelo heel de wereld voorziet van licht- en geluidsartikelen voor professioneel en hobbymatig gebruik. De combinatie van ervaring en kennis zorgt ervoor dat wij een assortiment kunnen aanbieden van hoogstaande kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs.

Neem contact op

AL Meer dan 10 jaar de Podium
& Truss specialist

Persoonlijk

Tijdens je zoektocht naar een podium of trussconstructie heb je vast al gemerkt dat het samenstellen van één van beide of een combinatie een lastig proces is. Om deze reden adviseren wij altijd om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met één van onze specialisten. Zij luisteren naar je wensen, kunnen je adviseren op basis van hun kennis en vertalen dit naar een op maat gemaakte offerte. 

Daarnaast neemt jouw aanspreekpunt binnen Podium-kopen.nl 2 á 3 werkdagen na aflevering contact met je op. Mocht je eerder vragen hebben dan is onze klantenservice op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.

Neem contact op

Betrouwbaar & veilig

Alle door podium-kopen.nl aangeboden onderdelen worden getest aan de hand van de hoogste normen waaronder de TÜV norm. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast kunnen we alle constructies tot in detail tekenen in de door ons speciaal ontworpen software. Hierdoor weten we zeker dat de door ons geleverde offertes voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsrichtlijnen.

Direct leverbaar

De meeste opdrachten kunnen wij direct uit voorraad leveren. Hierdoor is Podium-kopen.nl in staat om je bestelling binnen 2 werkdagen op een door je gekozen locatie af te leveren. 

Betreft jouw aanvraag maatwerk? Dan dienen we dit te laten produceren en zal de levertijd voor productie met je besproken worden.

Ervaar het zelf