baseplates

Baseplates worden gebruikt wanneer een trussdeel rechtop wordt geplaatst op een vloer of andere ondergrond. Baseplates zorgen ervoor dat het trussdeel stevig staat en daarnaast voorkomt een baseplate dat de truss de vloer of ondergrond beschadigt. Bij het gebruik van bijvoorbeeld vierkante truss komt al het gewicht namelijk op de hoofdbuizen van de truss te staan die zonder baseplate de vloer zouden kunnen beschadigen. Door een baseplate te gebruiken wordt het gewicht beter verdeeld. Offerte aanvragen

Toont alle 8 resultaten


Breedte

Formaat

Hoogte

Product Hoogte trap

Kleur

Lengte truss

Type hoek

Truss ends

Type

Type poot

Type

Type

Product Type trussonderdeel

Verrijdbaar

Product Verstelbaar

Vorm


Truss baseplates

Truss baseplates dienen dus voornamelijk voor het verdelen van het gewicht en het beschermen van de ondergrond. Truss baseplates zorgen echter ook voor meer stabiliteit. Door het gebruik van een baseplate verklein je de kans dat een trussdeel dat vrij staat en geen andere steunpunten heeft omvalt. Een baseplate is daarmee een goede basis voor een veilige trussconstructie. Desondanks is het van levensgroot belang dat een truss constructie nooit kan omvallen. Zorg dus altijd voor een degelijke en stabiele constructie! Wij kunnen je daar uiteraard bij helpen.

Baseplate kopen

Bij podium-kopen.nl kan je terecht voor een uitgebreid assortiment BeamZ baseplates. Ook wanneer je een compleet truss systeem met baseplates nodig hebt kan je bij podium-kopen.nl terecht. Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend advies of een offerte voor een truss systeem dat voldoet aan al je wensen. In de meeste gevallen ontvang je bij ons je offerte al binnen een werkdag. Bij podium-kopen.nl kan je rekenen op persoonlijk contact met een van onze specialisten zodat je niet telkens je wensen opnieuw hoeft uit te leggen. Over het algemeen is alles in voorraad zodat we jouw truss systeem snel kunnen leveren.