FAQ

Veel gestelde vragen…

Podium-kopen.nl en MaxiAxi.com zijn onderdeel van de Troniosgroep. Tronios is gespecialiseerd in de import en export van licht en geluidsartikelen voor de (semi) professionele markt.

Het is mogelijk om op afspraak langs te komen in Almelo. Het is hierbij van belang dat er van te voren een afspraak wordt gemaakt met één van onze specialisten.

We hebben geen showroom, het is daarom niet mogelijk om een constructie te laten opbouwen. Het is wel mogelijk om bepaalde losse onderdelen te bekijken. Maak hiervoor wel een afspraak met één van onze specialisten.

Ons team bestaat uit specialisten met meerdere jaren ervaring in de licht- en geluidsbranche. Hierdoor hebben we zowel podium- als truss-specialisten.

Op onze website zijn diverse mogelijkheden om direct in contact te komen met één van onze specialisten. Je kan bijvoorbeeld bellen, chatten en mailen.

Op de website zijn diverse mogelijkheden om in contact te komen met onze specialisten. Het is ook mogelijk om zelf een dag en tijdstip te kiezen, wij nemen dan telefonisch contact met je op.

Het contact met een specialist is geheel vrijblijvend. We brengen hiervoor geen kosten in rekening.

In principe hebben we alle op de website getoonde artikelen op voorraad.

Door onze ruime voorraad kunnen we een compleet podium, truss constructie of combinatie binnen 2 werkdagen leveren.

Het is mogelijk om een podium of trussconstructie op maat te laten maken. Belangrijk hierbij is wel dat hier andere levertijden aan verbonden zijn.

Bij Podium-kopen.nl hechten we waarde aan kwaliteit. We zijn daarom altijd officieel leverancier van de gevoerde merken. Hierdoor kunnen we een garantie van 2 jaar aanbieden.

Door groot in te kopen kunnen we bij Podium-kopen.nl altijd de scherpste prijzen bieden.

Indien het aflever- en factuuradres beiede gevestigd zijn in het buitenland dan is het mogelijk om BTW vrij te bestellen. Geef dit tijdig aan bij één van onze specialisten.

Podium-kopen.nl is onderdeel van de webwinkel MaxiAxi.com. Hierdoor ontvang je de factuur niet vanuit Podium-kopen.nl maar vanuit MaxiAxi.com.

Op Podium-kopen.nl kan je gemakkelijk zelf producten aan je offerte toevoegen of contact opnemen met één van onze specialisten. We willen namelijk zeker weten dat de door jou gekozen artikelen perfect aansluiten op je wensen.

Na het insturen van je offerte kan het zijn dat we nog wat vragen hebben. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op. Hebben we geen vragen? Dan mag je binnen 1 werkdag een scherpe offerte van ons verwachten.

Het is mogelijk om op factuur een bestelling te plaatsen. Dit hangt echter van een aantal verschillende factoren af. Mocht je op factuur wensen te bestellen dan kan je dit bespreken met één van onze specialisten.

Na akkoord hebben we doorgaans 2 á 3 werkdagen nodig om je bestelling op de afgesproken plek te leveren. Heb je specifieke wensen omtrent de levering, zoals een tijdstip, dan is het belangrijk dat we dit van te voren weten.

Dit hangt af van de order die geplaatst is en de wensen die je hebt. We maken veelal gebruik van bedrijven zoals DHL maar het kan ook zijn dat we het transport zelf uitvoeren.

Is je vraag onbeantwoord gebleven?

Neem contact met ons op.

Contact