ladder truss

Ladder truss bestaat, in tegenstelling tot driehoek en vierkante truss, uit twee aluminium hoofdbuizen. Tussen deze twee aluminium hoofdbuizen bevinden zich meerdere diagonaal geplaatste kleinere buizen. Ladder truss wordt vaak gebruikt bij kleine en simpele installaties waarbij er geen enorm gewicht aan de truss gehangen hoeft te worden. Offerte aanvragen

Resultaat 1–16 van de 23 resultaten wordt getoond


Breedte

Formaat

Hoogte

Product Hoogte trap

Kleur

Lengte truss

Type hoek

Truss ends

Type

Type poot

Type

Type

Product Type trussonderdeel

Verrijdbaar

Product Verstelbaar

Vorm


Waar is ladder truss geschikt voor

Ladder truss wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Je ziet ladder truss in bijvoorbeeld showrooms of winkels maar het wordt ook gebruikt voor het opspannen van banners voor reclamedoeleinden. Ladder truss is wat goedkoper dan de andere soorten truss. Dit komt voornamelijk doordat er minder materiaal en minder laswerk nodig is. In tegenstellen tot driehoek of vierkante truss is ladder truss wel minder sterk. Je kunt daardoor minder gewicht aan een ladder truss ophangen. Desalniettemin is het sterk genoeg voor een banner of voor het monteren van verlichting om bijvoorbeeld iets in een showroom of winkel uit te lichten. Daarnaast wordt ladder truss ook veel gebruikt in studio’s om de studioverlichting te kunnen bevestigen of gordijnen aan op te kunnen hangen.  Ladder truss is dus voor veel toepassingen te gebruiken, zeker wanneer ruimte voor truss beperkt is en wanneer er geen enorme draagkracht nodig is biedt ladder truss de uitkomst.

TÜV gecertificeerd

Alle ladder trussdelen die worden verkocht door podium-kopen.nl zijn hoofdzakelijk van het merk BeamZ. Deze trussdelen worden geproduceerd in Europa en zijn TÜV gecertificeerd. TÜV keurt de trussdelen op structurele integriteit en daarnaast wordt er gekeken of de truss de vooraf vastgestelde draagkracht op een veilige manier behaalt. Wanneer je kiest voor BeamZ trussdelen dan kies je automatisch voor TÜV gecertificeerde trussdelen en daardoor weet je dus zeker dat de trussdelen die je gebruikt absoluut veilig zijn.  

Ladder truss kopen

Het zelf samenstellen van je ladder truss kan lastig zijn omdat er vele factoren zijn waar je rekening mee moet houden. Bij podium-kopen.nl hebben we meer dan 10 jaar ervaring met het samenstellen van truss systemen. We helpen je daarom graag bij het samenstellen van jouw truss systeem. Neem contact met ons op en een van onze productspecialisten neemt al je wensen met je door. Vervolgens gaat de productspecialist aan de slag met het samenstellen van jouw truss en je ontvangt je offerte normaliter al binnen een werkdag. Zo ben jij er van verzekerd dat je alles in huis hebt wat nodig is om een goed truss systeem te bouwen. Daarnaast ben je uiteraard verzekerd van een scherpe prijs en snelle levering van je ladder truss.