decotruss

Deco truss wordt voornamelijk gebruikt wanneer een truss niet al te zwaar belast hoeft te worden. Deco truss is de lichtere versie van reguliere truss, zoals driehoek truss en is daardoor ook goedkoper. Deco truss wordt voornamelijk gebruikt voor decoratieve doeleinden en het ophangen van verlichting. Offerte aanvragen

Resultaat 1–16 van de 23 resultaten wordt getoond


Breedte

Formaat

Hoogte

Product Hoogte trap

Kleur

Lengte truss

Type hoek

Truss ends

Type

Type poot

Type

Type

Product Type trussonderdeel

Verrijdbaar

Product Verstelbaar

Vorm


Deco Truss

Deco truss kom je op veel plekken tegen. Showrooms, cafés, winkels, sportscholen, het zijn een aantal plekken waar je deco truss tegen kunt komen. Ondanks het feit dat het niet zo zwaar belast kan worden als reguliere truss is het sterk genoeg om er bijvoorbeeld lampen aan op te kunnen hangen. Omdat in bijvoorbeeld danscafés vaak slechts een paar lampen en lichteffecten opgehangen worden is deco truss een erg geschikt alternatief. Je hebt hiermee wel die gave uitstraling maar voor een veel interessantere prijs.

Verschil deco truss en reguliere truss

Zoals aangegeven is deco truss niet zo sterk als reguliere truss. Dit komt onder andere door de afwijkende afmetingen van de deco trussdelen. Zo zijn de hoofdbuizen dunner en is de truss zelf ook wat kleiner. Reguliere vierkante truss is bijvoorbeeld 29 x 29cm, deco truss is daarentegen 22 x 22cm. Daarnaast heeft reguliere truss P30 koppelingen, deco truss heeft P24 koppelingen.

Offerte op maat

Bij podium-kopen.nl kan je terecht voor een offerte op maat voor deco truss van BeamZ. Neem vrijblijvend contact met ons op en een van onze productspecialisten helpt je verder. Hierbij ga je met de productspecialist in gesprek over je wensen met betrekking tot de deco truss. Vervolgens gaat de productspecialist voor je aan de slag en ontvang je normaliter binnen één werkdag een offerte op maat. In de offerte wordt rekening gehouden met al je wensen en tegelijkertijd proberen we je een zo scherp mogelijke prijs te bieden.

Deco truss kopen

Podium-kopen.nl heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van podium & truss. Dankzij deze jarenlange ervaring ben je verzekerd van een eerlijk en professioneel advies. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk en denken we graag actief met je mee. Zo ben je er bij podium-kopen.nl zeker van dat je een deco truss systeem koopt wat volledig aan je wensen voldoet, wat absoluut veilig is en waar je tientallen jaren plezier van zult hebben.