Podiumaccessoires

Bekijk hieronder ons aanbod podiumaccessoires. Voeg de podiumaccessoires die je nodig hebt voor jouw op maat gemaakte podium toe aan de  winkelmand om ze toe te voegen aan je offerte. Wil je zeker weten of het goed is wat je hebt? Schakel dan een van onze adviseurs in
  Offerte aanvragen

Resultaat 1–16 van de 26 resultaten wordt getoond


Breedte

Formaat

Hoogte

Product Hoogte trap

Kleur

Lengte truss

Type hoek

Truss ends

Type

Type poot

Type

Type

Product Type trussonderdeel

Verrijdbaar

Product Verstelbaar

Vorm


 

Ruim aanbod accessoires voor je podium

Podiumaccessoires voor het compleet maken van jouw podium. Bij podium-kopen.nl kan je terecht voor alle nodige accessoires voor jouw podium. Podium-kopen.nl biedt jouw allerlei podiumaccessoires die helpen bij het compleet maken van jouw podium. Zo kun je een afrokprofiel voor je podium kopen, om de ruimte onder je podiumplaten te bedekken. Daarnaast hebben we divers bevestigingsmateriaal voor je podiumpoten, podium ballustrades en meer.  

Podiumacessoires kopen

Podium-kopen.nl is hét adres op het gebied van podia en truss. Ben je op zoek naar een compleet podium of accessoires voor een bestaand of nieuw podium? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Weet je al wat je hebben wilt? Plaats dan het door jou gewenste aantal accessoires in je offerte en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Heb je toch nog vragen, kom je er niet helemaal uit of wil je graag samen met een specialist een podium samenstellen? Neem dan direct contact met ons op of plan een afspraak.