Podiumpoten

Podiumpoten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en formaten. In ons assortiment kan je terecht voor diverse podiumpoten. Je kan kiezen uit verschillende hoogtes en uitvoeringen waardoor we voor alle podiumplaten de juiste poten hebben.  Offerte aanvragen

Resultaat 1–16 van de 41 resultaten wordt getoond


Breedte

Formaat

Hoogte

Product Hoogte trap

Kleur

Lengte truss

Type hoek

Truss ends

Type

Type poot

Type

Type

Product Type trussonderdeel

Verrijdbaar

Product Verstelbaar

Vorm


Aluminium poten 

Bij podium-kopen.nl kan je terecht voor aluminium podiumpoten. Deze poten zijn voor binnen te gebruiken, maar ook voor het gebruik van een buitenpodium. Daarnaast is aluminium ontzettend licht waardoor de podiumpoten gemakkelijk te verplaatsen zijn. Het op- en afbouwen van een podium heb je hierdoor binnen zeer korte tijd gedaan.  

In lengte verstelbare podium poten

Ben je van plan je podium te verhuren? Of ga je het podium regelmatig op verschillende locaties gebruiken? Dan is het belangrijk dat je kiest voor podiumpoten die in lengte verstelbaar zijn. Hierdoor kan je namelijk zelf de hoogte van het podium bepalen. Dankzij het gebruik van onze in lengte verstelbare podiumpoten zorg je dat het door jou samengestelde podium op iedere ondergrond kan staan. Is de ondergrond niet vlak omdat je het podium bijvoorbeeld op een grasveld opbouwt? Door de verstelbare poten kan je zelf bepalen welke lengte een poot dient te zijn waardoor je je podium altijd waterpas krijgt.

Podiumpoten met wielen 

Soms kan het fijn zijn als je een podium gemakkelijk kunt verplaatsen. Dit zien we bijvoorbeeld vaak terug in de grotere zalen voor feesten en partijen. Je kan dan gemakkelijk een podium neerzetten voor bijvoorbeeld een optreden maar je kan het podium daarna ook zo weer wegrijden om de dansvloer weer vrij te maken. In ons assortiment kan je terecht voor diverse podiumpoten met wielen. Deze poten zijn voorzien van een rem waardoor het podium niet ongewild in beweging komt.

Podium poten kopen? 

Ben je op zoek naar een uitgebreid assortiment podiumpoten? Dan ben je bij podium-kopen.nl aan het juiste adres. In ons assortiment kan je terecht voor verschillende poten die allemaal te gebruiken zijn op diverse podiumonderdelen uit ons assortiment. Twijfel je over bepaalde poten? Of heb je toch liever even contact met één van onze specialisten om een podium samen te stellen? Neem dan direct vrijblijvend contact op met een specialist van podium-kopen.nl.