podiumdelen

Bij podium-kopen.nl kan je terecht voor allerlei verschillende podiumdelen. Deze podiumdelen sluiten naadloos op elkaar aan waardoor er een veilig en stabiel podium gecreëerd wordt. Ben je op zoek naar een compleet podium? Dan adviseren we je altijd om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze specialisten. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een podium op maat. Offerte aanvragen

Resultaat 1–16 van de 118 resultaten wordt getoond


Breedte

Formaat

Hoogte

Product Hoogte trap

Kleur

Lengte truss

Type hoek

Truss ends

Type

Type poot

Type

Type

Product Type trussonderdeel

Verrijdbaar

Product Verstelbaar

Vorm


Ruim assortiment podiumdelen 

Bij podium-kopen.nl kan je terecht voor allerlei verschillende soorten podiumonderdelen. Alle podium onderdelen van Power Dynamics zijn getest aan de hand van de TÜV norm DIN-1592, wat inhoud de onderdelen geschikt zijn voor een maximale belasting van 750 kg per m2.  Alle op onze website weergeven onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor is podium-kopen.nl in staat om een compleet podium binnen 48 uur na akkoord te leveren. 

Podiumonderdelen ter vervanging of uitbreiding

Wil je graag het door jou gekochte podium uitbreiden? Of zijn er bepaalde onderdelen aan vervanging toe? Dan ben je bij podium-kopen.nl aan het juiste adres. In ons assortiment kan je namelijk terecht voor diverse onderdelen die perfect aansluiten op je podium. Een aantal veel gebruikte onderdelen zijn: 

Podiumonderdelen kopen 

Bij podium-kopen.nl kan je terecht voor een uitgebreid assortiment podiumonderdelen. Deze kan je gemakkelijk toevoegen aan je offerte en naar ons versturen. Wij zorgen dat je binnen 1 werkdag een scherpe offerte ontvangt voor de benodigde onderdelen en kunnen deze na akkoord binnen 2 werkdagen op ieder gewenst adres (NL en BE) leveren.