Driehoek truss

Driehoek truss is een veelgebruikte truss soort voor vele toepassingen. Zowel voor permanente als tijdelijke installaties wordt driehoek truss gebruikt. Zo zie je driehoek truss vaak terug als onderdeel van de decoratie van een winkel, beursstand, showroom, etc. Maar ook in discotheken en clubs zie je vaak driehoek truss aan het plafond hangen. Driehoek truss is relatief licht van gewicht, snel op te bouwen en makkelijk in vervoer maar wel zéér sterk. Een goede basis voor jouw complete truss set dus. Offerte aanvragen

Resultaat 1–16 van de 66 resultaten wordt getoond


Breedte

Formaat

Hoogte

Product Hoogte trap

Kleur

Lengte truss

Type hoek

Truss ends

Type

Type poot

Type

Type

Product Type trussonderdeel

Verrijdbaar

Product Verstelbaar

Vorm


Waar wordt driehoek truss voor gebruikt

Het grote voordeel van driehoek truss is dat dit soort truss iets minder ruimte in beslag neemt dan vierkante truss. Dit vergemakkelijkt de opslag en het vervoer van de truss. Daarnaast heeft driehoek truss meer draagkracht dan ladder truss en daarmee biedt driehoek truss dus de gulden middenweg tussen ladder truss en vierkante truss. Door het gebruik van aluminium is driehoek truss relatief licht van gewicht, tegelijkertijd is de draagkracht groot. Daardoor is driehoek truss erg geschikt voor het bevestigen van lichteffecten, geluidsapparatuur en decoratie zoals theaterdoeken. 

TÜV gecertificeerd

De meeste driehoek trussdelen in het assortiment van podium-kopen.nl zijn van BeamZ. Alle BeamZ trussdelen zijn TÜV gecertificeerd. Dit certificaat wordt enkel toegekend wanneer trussdelen voldoen aan alle technische eisen en wettelijke normen. Dankzij het TÜV certificaat weet jij dus zeker dat de trussdelen die wij verkopen veilig zijn en dat is uiteraard wel zo fijn gezien er vaak personen dicht in de buurt zijn van een truss constructie of zelfs onder een truss constructie door lopen. Dankzij het TÜV certificaat van de BeamZ trussdelen ben je verzekerd van een veilig truss systeem. 

Offerte op maat

Het samenstellen van een compleet truss systeem is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Voor de specialisten van podium-kopen.nl is het dat echter wel. Wanneer je contact opneemt wordt je direct geholpen door een van de specialisten. Samen met jou worden de wensen voor het truss systeem wat jij voor ogen hebt doorgenomen. Op basis van er wat met jou besproken is gaat de specialist aan de slag met het samenstellen van het truss systeem. Je ontvangt bij podium-kopen.nl normaliter al binnen een werkdag de offerte in je mailbox. Naar aanleiding van de gestuurde offerte neemt de specialist contact met je op om de offerte met je door te spreken en om eventuele wijzigingen door te voeren. Zodra de gehele truss constructie correct op papier staat hoef je alleen nog maar akkoord te geven waarna alles zo spoedig mogelijk en in overleg met jou wordt geleverd.