Podia op maat

Ben je op zoek naar een podium? Schakel voor de keuze van podia de specialisten van Podium-kopen.nl in! Podium-kopen.nl is al meer dan 10 jaar dé podium webshop van Nederland en België. Wil je graag wat meer informatie ontvangen over het samenstellen van een podium? Tijdens een adviesgesprek bespreken wij al jouw wensen en tekenen we deze uit in een handig en speciaal ontwikkeld softwareprogramma!

Afspraak inplannen

Al 10 jaar dé specialist op het gebied van podia

Podium-kopen.nl is dé specialist op het gebied van podia. Podia in de breedste zin van het woord. Podia op maat, voor binnen en buiten. Het maakt niet uit wat voor evenement je wil organiseren, wij regelen een geschikte podium voor jouw wensen! Denk bijvoorbeeld aan kleinschalige feestjes bij een sportvereniging of een lokaal dorpsfeest. Wij regelen dan jouw podium voor buiten. Daarnaast leveren wij ook grote podia voor evenementen inclusief truss.

Compleet podium

Podium samenstellen met een specialist

Het samenstellen van een compleet podium is niet eenvoudig en daardoor tijdrovend. We adviseren je daarom altijd om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze specialisten. Tijdens dit adviesgesprek bespreek je al je wensen en vertel je ons alles over de situatie waarin het podium gebruikt dient te worden. Op basis van deze informatie gaat onze specialist aan de slag. In de door ons speciaal ontwikkelde software tekenen we het podium uit en bepalen we welke onderdelen je nodig hebt om het podium veilig en betrouwbaar te kunnen gebruiken. Hierdoor weet je zeker dat je een podium bestelt wat veilig te gebruiken is.

Adviesgesprek aanvragen

Een podium kiezen is, zoals eerder gezegd een tijdrovende klus. Daarom krijg je, wanneer je bij Podium-kopen.nl een adviesgesprek start, één contactpersoon waarbij je al je vragen kunt stellen. Samen met de specialist bespreek je jouw wensen voor bijvoorbeeld de mogelijkheden voor een podium op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring en ruime voorraad stellen we voor jou een offerte op maat samen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor podia op maat? Plan dan gemakkelijk en snel een adviesgesprek met een specialist via onze online kalender.

Door ons ruime assortiment aan podia kunnen we de meeste podia creëren aan de hand van de basiselementen die we altijd ruim op voorraad hebben. Heb je specifieke wensen voor een podium? Wij maken podia op maat. Alle podiumelementen kunnen op maat gemaakt worden naar jouw wens. Zo hebben wij diverse losse podium onderdelen waaruit jij kunt kiezen:

Podium-kopen.nl is officieel leverancier van het wereldwijd bekende merk Power Dynamics. Alle podiumonderdelen van Power Dynamics zijn getest aan de hand van de TÜV norm DIN-1592 wat inhoud dat de onderdelen geschikt zijn voor een maximale belasting van 750 kg per m2. Hierdoor kunnen wij podia bieden van kwaliteit en die voldoen aan alle veiligheidseisen.

Bij podium-kopen.nl kan je terecht voor podia die zowel buiten als binnen te gebruiken zijn. De podiumplaten zijn voorzien van een Hexa anti-slip laag waardoor ze ook in vochtige omstandigheden veilig bruikbaar zijn. Hierdoor zijn de podiumonderdelen zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld zwembaden of buiten in de regen. Maar ook in de horeca kunnen ze veilig gebruikt worden. Mocht er een drankje op het podium vallen dan ontstaan er geen onveilige situaties omdat het podium niet glad wordt.

Podium-kopen.nl is onderdeel van de Tronios groep waaronder ook de webshop MaxiAxi.com valt. De Tronios groep is een internationaal opererende organisatie op het gebied van professioneel licht en geluid. Door de krachten te bundelen is podium-kopen.nl in staat om een podium van hoge kwaliteit aan te bieden tegen een zeer scherpe prijs. Naast een scherpe prijs voor podia geniet je ook nog eens van de volgende voordelen:

  • Persoonlijk contact
  • Zeer scherpe offertes voor podia kopen
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Binnen 1 werkdag een offerte in je mail
  • Een betrouwbare leverancier

Tijdens het proces van podia kopen heb je continu contact met één van onze specialisten. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Wanneer jouw wensen duidelijk in kaart zijn gebracht, stellen wij een op maat gemaakte offerte op, en gaan we jouw order gereed maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om jouw wensen te bespreken.

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
27
28
29
30
31
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
Podium kopen

Maak nu een telefonische afspraak.

Ben je op zoek naar een podium? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je graag, vrijblijvend, bij het samenstellen van een podium die perfect aansluit op je wensen. Zodra het podium volledig voldoet aan je wensen sturen we je een scherp geprijsde offerte toe. Is alles naar wens? Dan kunnen wij het door jou bestelde podium binnen 2 werkdagen bezorgen.