Podiumtrappen

Bij een veilig podium hoort een podiumtrap. Door middel van een podiumtrap zorg je er namelijk voor dat alle gebruikers van het podium gemakkelijk en bovenal veilig het podium op en af kunnen komen. Daarnaast is het voor iedereen duidelijk dat je daar het podium op dient te gaan, hierdoor voorkom je ongelukken. Kies een podiumtrap die past bij jouw podium samenstelling en voeg hem toe aan je offerte.  Offerte aanvragen

Toont alle 11 resultaten


Breedte

Formaat

Hoogte

Product Hoogte trap

Kleur

Lengte truss

Type hoek

Truss ends

Type

Type poot

Type

Type

Product Type trussonderdeel

Verrijdbaar

Product Verstelbaar

Vorm


Podiumtrappen voor ieder podium

Bij podium-kopen.nl kan je naast podiumdelen ook terecht voor een uitgebreid assortiment podiumtrappen. Deze trappen zijn allemaal getest volgens de TÜV norm DIN-15921 voor een maximale belasting van 750kg/m². Hierdoor ben je verzekerd van een veilige podiumtrap die voldoet aan alle richtlijnen. 

Hexa anti-slip 

Onze podiumtrappen zijn, net als onze podiumplaten altijd voorzien van een Hexa anti-slip laag. Deze laag zorgt ervoor dat de treden niet glad zijn waardoor het risico op ongelukken aanzienlijk kleiner wordt. We raden altijd aan om zowel binnen als buiten te kiezen voor een podiumtrap met een anti-slip laag. Hierdoor kan de trap in vochtige ruimtes worden gebruikt zoals bij een zwembad of buiten.

Podiumtrap kopen

Ben je op zoek naar een compleet podium met trap? Of wil je graag je podium uitbreiden met een podiumtrap? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte trap.